(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Tehtävän kuvaus


Kivelän monipuolinen palvelukeskus ja eteläisen kotihoidon lähipalvelualueet sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Meillä on menneillään kaksivuotinen lähialuemallikokeilu, jossa monipuolisen palvelukeskuksen ja eteläisen kotihoitoyksikön lähipalvelualueet muodostavat kokonaisuuden, jonka sisällä tuotamme palvelut yhteisille asiakkaille yhteisenä työnä. Tavoitteenamme on luoda joustavat, asiakkaan tarpeiden mukaiset palvelukokonaisuudet sekä tehdä yhteinen työ sujuvaksi tavoitellen hyvää asiakas- ja henkilöstökokemusta.

Oletko monipuolisista tehtävistä kiinnostunut hoitotyön ammattilainen?
Nyt olisi tarjolla mahdollisuus tehdä työtä erilaisissa työympäristöissä, mm. ympärivuorokautisen hoidon yksikössä, arviointi- ja kuntoutusyksikössä ja mahdollisesti varahenkilöstössä, eripituisissa sijaisuuksissa.

Työskentelet moniammatillisessa työyhteisössä tukien ja varmistaen ikäihmisten kotona-asumista sekä mahdollistaen asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja arjen elämänhallintaa ympärivuorokautisessa hoidossa.

Meillä sinulla on mahdollisuus oman kiinnostuksesi mukaan työskennellä kotihoidossa ja kotona-asumista tukevissa palveluissa tai ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä, ja hankkia näin monipuolista työkokemusta.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja rohkeutta heittäytyä.
Eduksi luemme psykogeriatrisen osaamisen ja ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Olethan yhteydessä meihin, niin kerromme mielellämme lisää!

Hakemuksen voit jättää helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2119,16 e/kk.