(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (4) / Pispan kotihoito
Tampereen kaupunki, Kotihoito- ja asumispalvelut, Pispan alue

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Tule mukaan meidän tiimiin, tekemään Pispan alueen ikäihmisille parempaa arkea. Vahvistamme Pispan kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme iloisia ja yhteistyötaitoisia lähihoitajia kesäsijaisuuksiin. Meidän asiakkaat arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan. Kotihoidon lähihoitaja työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka sisältää useita iloisia kohtaamisia ja läsnäolon hetkiä asiakkaiden kanssa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, huumorintajua, joustavaa työotetta ja innokasta asennetta. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että omaat myönteisen asenteen teknologiaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle tiimin, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä. Teemme työtehtäviä positiivisella asenteella, toisiamme auttaen. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita ja perehdytämme tiiminä jokaisen työtehtävien pariin. Tiimimme on saanut positiivista palautetta erityisesti mm. hyvästä työilmapiiristä sekä toimivasta yhteistyöstä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pyhäjärven rannalla. Työtehtävien hoitamiseen mahdollisuus hyödyntää sähköpyörää.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon (LOP; KIPU, PKV) verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi luetaan B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävien hoitamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Palveluesimies Päivi Jussila puh. 040 639 7030 ma-pe klo: 8-15, vastaava sairaanhoitaja Jonna Sihvo puh. 040 801 2529 ma-pe klo: 8-15.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palveluesimies Päivi Jussila p. 040-6397030 ma-pe klo: 8-15, vastaava sairaanhoitaja Jonna Sihvo p.040-8012529 ma-pe klo: 8-15.