(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (4) / Oriveden kotihoito, kesätyö
Ikäihmisten palveluryhmä / Oriveden kotihoito

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Haemme tiimiimme henkilöitä, joilla on ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joten arvostamme hyviä ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Haemme neljää lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa Oriveden kotihoitoon ajalle 3.5.-5.9.2021.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön suunnittelijana ja toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työ on hoivatyötä asiakkaan omassa kodissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työaika 042 jaksotyö, vuorotyö 38,25 h/vko.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito.

Eduksi katsotaan kiinnostus vanhusten hoitoon, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus. Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan.
Lisäksi vahvasti suositellaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oriveden kotihoidon esimies Elli Ronkainen puh. 040 1339265.

Hakuaika päättyy 28.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Oriveden kotihoidon esimies Elli Ronkainen puh. 040 1339265