Lähihoitaja (4) / Koivula, Koukkuniemi
Ikäihmisten palveluryhmä / Koukkuniemi, Koivula

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Koukkuniemen vanhainkoti palvelee tamperelaisia ikäihmisiä, joiden asuminen omissa kodeissaan ei tukitoimista huolimatta ole enää turvallista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Koukkuniemen vanhainkoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Haemme Koukkuniemen vanhainkotiin Koivula-taloon uusiin vakituisiin toimiin neljää vanhustyöstä kiinnostunutta ammattilaista.

Voit olla nuori tai varttuneempi, vastavalmistunut tai alan konkari. Olet iloinen ja elämänmyönteinen ja koet että sinulla on annettavaa ikäihmistemme hoivaan ja hoitotyöhön. Arvostamme sitä että, osaat tarttua joustavasti hetkiin ja tilanteisiin ikäihmistemme arjessa. Koet tiimityön omaksesi ja uskallat visioida. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoa tehtävästä antavat osastonhoitajat Päivi Kivistö, puh. 040 801 6928 sekä Mirja Törmänen, puh. 040 806 3736

Hakuaika päättyy 25.1.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä antavat osastonhoitajat Päivi Kivistö, puh. 040 801 6928 sekä Mirja Törmänen, puh. 040 806 3736

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot