(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (4 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Beskrivning av jobbet


Hei sinä lähihoitaja tai alan opiskelija!

Kiinnostaako sinua työ erilaisessa hoitoalan työpaikassa? Kiinnostaako sinua kehittyä urallasi ratkaisukeskeisempään ja voimavaralähtöisempään suuntaan? Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa osaksi meidän huipputiimiämme! Meitä on täällä Laajasalon palvelutalon asumisyksikössä moniammatillinen tiimi ja 30 asukasta odottamassa sinua. Asukkaat muuttavat meille alle 65-vuotiaina, mutta saavat meiltä kodin, vaikka koko loppuelämäksi. Asukkaillamme on usein neurologisista ja mielenterveydellisistä syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita.

Etsimme nyt lähihoitajia Apottijärjestelmän käyttöönoton ajaksi eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuus voi olla myös osa-aikainen ja ainakin yksi sijaisuuksista on yötyöpainotteinen. Työvuorot meillä suunnitellaan yhteisöllisesti ja voit vaikuttaa paljon omiin vuoroihisi. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Meillä sinulla on myös mahdollisuus oppia itse käyttämään Apottijärjestelmää ja osallistua koulutuksiin.

Moniammatillinen tiimimme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten toivomme sitä myös sinulta. Meillä on hyvä työilmapiiri ja yhteishenki, joten haussa on tiimipelaaja, joka ymmärtää yhteisten pelisääntöjen noudattamisen merkityksen ja toisaalta joustavuuden nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Asukkaamme odottavat sinulta ystävällisyyttä ja aitoa halua auttaa ja tukea arjen tarpeissa. Saat meillä hyvän perehdytyksen sekä asukkaitten, työyhteisön ja esihenkilön tuen. Jos koet, että paikka voisi olla sinua varten, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Opiskelijan palkka määritellään koulutuksen ja työtehtävän mukaisesti.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Lähihoitajaopiskelijalta edellytämme, että ammatillisista tutkinnonosista hyväksytysti suoritettuna on vähintään Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: LOVE LOP lääkeluvat

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Osastonhoitaja Anneli Noroma, 040 336 1258, anneli.noroma@hel.fi

Mer info

https://www.facebook.com/laajasalonpalvelutalo