Lähihoitaja 3vk sijaisuuteen Turkuun
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Lähihoitaja! Haluaisitko työskennellä sijaisena joustavasti kauniissa, luonnonläheisessä hoivakodissa Turun Hirvensalossa? Etsimme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa noin 3 viikon sijaisuuteen ikäihmisten pariin. Sijaisuus on 3 viikon pituinen ajalla 17.5.-6.6.2021, mutta aloituksessa ja lopetuksessa voidaan joustaa!

Kohteen- ja työnkuvaus:

Tämä yksityisomisteinen Hirvensalossa sijaitseva hoitokoti tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä virikkeellistä toimintaa idyllisessä ympäristössä. Hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 26 asukaspaikkaa jakautuvat. Kohteen palveluihin kuuluvat viihtyisän ja turvallisen asumisen lisäksi säännöllinen liikunta- ja ulkoiluavustus, rentoutushetket sekä niin kulttuurinen, kuin myös terapeuttinen toiminta useissa eri muodoissa. Kohteessa on myös oma geriatrian ja neurologian erikoislääkäri.

Etsimme kohteeseen 3 viikon sijaisuuteen lähihoitajaa. Hoitajan työtehtäviin kohteessa kuuluu hyvinvointia edistävän perushoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden huomiointi. Saat itse vaikuttaa työaikoihisi sijaisuuden ajalla!

Arvostamme:

Sinulta odotamme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. On eduksi, jos sinulla on jo kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin avoin ja reipas asenne!

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, jossa uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan. Työn aloituksen yhteydessä saat kohteessa perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen sekä mielekkään ja turvallisen työnteon sijaisuuden aikana. MediPower tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, joka maksetaan kahden viikon välein. HR-tiimimme on tukenasi koko prosessin ajan, ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostilla. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikka täytetään heti, kun sopiva hoitaja löytyy!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot