(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Tehtävän kuvaus

Apotti-asiakastietojärjestelmä otetaan käyttöön huhtikuussa 2021. Haemme osaavia lähihoitajia käyttöönottokoulutusten ajaksi Vuorensyrjän palvelutalon Usva-tiimiin. Vuorensyrjässä on kolme hoitotiimiä ja päivätoimintayksikkö. Usva-tiimissä on 23 asiakaspaikkaa.

Odotamme sinulta sitoutumista työhösi, asiakaslähtöisyyttä, vanhuksia kunnioittavaa ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä. Olet työssäsi vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja sinulla on kykyä toimia moniammatillisen tiimin kanssa yhteistyössä. Työ on kolmivuorotyötä ajalla 1.12.2020 - 31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Käytämme työvälineenä RAI-arviota hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa yhdessä hoitosuunnitelman kanssa. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn huumorintajuisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssä ja kouluttautua, työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme lääkehoitoluvan suorittamista koeaikana.

Luemme eduksi kokemuksen vanhustyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Minna Holopainen, p. 09-310 24580, minna.holopainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi