(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Tehtävän kuvaus

Terveisiä Roihuvuoren seniorikeskuksesta. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme ja tiimimme vahvistus? Haemme iloiseen itään ja raikkaaseen Roihuvuoreen lähihoitajan sijaisia Apotti-tietojärjestelmän koulutuksen ja käyttöönoton ajaksi.

Meille on tärkeää, että jokainen asukas saa kokea olevansa merkityksellinen. Kohtaamme heidät kunnioittavasti ja huomioimme kaikkien tarpeet yksilöllisesti. Haluamme tarjota asukkaillemme oman näköistä elämää toteuttaen heidän toiveitaan ja unelmiaan.

Toivomme sinulta itsenäistä ja reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön, rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Sijaisuudet voidaan aloittaa joustavasti, ja ne voidaan täyttää jo hakuprosessin aikana. Tule mukaan huumorintajuiseen ja moniammatilliseen tiimiimme!

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitajat Satu Haaranen-Vepsäläinen ja Raija Elf p. 09-310 60738 satu.haaranen-vepsalainen@hel.fi/ raija.elf@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi