Lähihoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yhtä lähihoitajaa Herttoniemen toimistoon ja kahta Laaksoon.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja perehdytyksen suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen tausta ja tarpeet huomioiden. Pyrimme työskentelemään Lean- toimintamallien mukaisesti. Meillä työyhteisöt opettelevat autonomista työvuorosuunnittelua ja sinulla on mahdollisuus tehdä 9h työvuoroja, jolloin saat kolmen viikon jaksoon kahdeksan vapaapäivää.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio-, ja toimintaterapeutteja. Tiimiä johtaa palveluvastaava ja yksikköä päällikkö.

Kuntouttava arviointiyksikkö koostuu kolmesta tiimistä, yksi on Herttoniemen toimisto (idän alue), toinen Malmilla (pohjoisen alue) ja kolmas Laakson toimisto (etelän ja lännen alueet). Herttoniemen toimisto sijaitsee Herttoniemen sairaalan tiloissa (os. Kettutie 8) ja Laakson toimisto Laakson sairaalassa (Lääkärinkatu 6C). Osa käynneistä tehdään tiimin autoilla. Lisäksi meillä on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polkupyörät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30- 22 vuoden jokaisena päivänä.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä. Lähihoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Odotamme sinulta halua sitoutua uuden toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta, sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Aloitus 3.8.2020 tai erikseen sovitusti.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Meillä henkilöstö on mukana rekrytoinnissa. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Minna Ahonen, palveluvastaava etelä-länsi, 0931026076/minna.m.ahonen@hel.fi Jukka Panula, ts. palveluvastaava itä, 0931027954/jukka.panula@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362661
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki