Lähihoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tehtävän kuvaus

Arabian, Koskelan ja Käpylän tiimeihin tarvitaan ammattitaitoisia, reippaita ja motivoituneita lähihoitajia vakinaiseen työsuhteeseen 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaolovuoroja. Tiimeissä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa pääset vaikuttamaan työvuoroihisi.

Kotihoidon lähihoitaja on perushoidon asiantuntija tukenaan sairaanhoitajat ja muut työkaverit. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Toteutat ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta, toimit vastuuhoitajana asiakkaille laatien hoitosuunnitelman ja RAI-arvioinnin sekä päivität niitä tarpeen mukaan käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Vastuuhoitajuus on tärkeä osa kotihoitoa tuoden tukea ja turvaa sekä asiakkaalle että hoitajalle. Vastaat vastuuasiakkaittesi kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta, toteutat ja arvioit asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa. Tarvittaessa huolehdit myös asiakkaan kodinhoidollisista tehtävistä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä räätälöimme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Lääkelupaprosessin aikana sinut perehdytetään työssä tarvittaviin sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin, esim. insuliinin pisto ja haavahoito. Asiakaskäynnit kirjataan älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään. Työ tarjoaa kivojen työkavereiden ja mukavien asiakkaiden lisäksi innostavia haasteita itsenäisen ja monipuolisen työskentelyn ohella. Omaa osaamistasi sinun on mahdollisuus hyödyntää tiimin erityistehtävissä.

Koskelan kotihoidossa työskentelee yhteensä 60 hoitoalan ammattilaista sekä 3 esimiestä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Hyvä yhteishenki vallitsee kaikkien tiimien välillä. Työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään ja kokeilemaan uutta. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen alueella. Alueemme sopii hyvin myös sinulle, joka kuljet mieluiten pyörällä tai kävellen - ajokorttia et välttämättä tarvitse.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Nina Hukio, p. 050-402 5642 nina.hukio@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341104
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki