(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Kivelän monipuoliseen palvelukeskukseen Villa Annaan ja Villa Sebastianiin.

Yksikkömme ovat pitkäaikaisia ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan osastoja, joissa molemmissa on 20 asukasta. Asukkaamme ovat kaiken avun tarvitsevia monisairaita yli 65 vuotiaita.

Kivelässä on 5 ympärivuorokautisen hoivan osastoa, kaksi arviointi- ja kuntoutusyksikköä ja LAH- yksikkö. Kivelässä on myös suomen- ja ruotsinkieliset päivätoimintayksiköt.

Lähihoitaja on osastolla osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluvat lisäksi sairaanhoitaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, kulttuuriohjaaja, sosiaaliohjaaja ja lääkäri. Hoitotyössä painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa muun muassa kinestetiikan keinoin.

Osaston tiimiin kuuluu myös laitoshuolto, joka vastaa osaston siisteydestä ja ruokahuollosta.
Kehittämisen kohteena meillä on erityisesti yhteisöllisyys ja asukkaiden tarkoituksellinen arki. Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Odotamme sinulta taitoa kohdata muistisairaita ja toimia kuntoutumista edistävästi sekä innostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja muutosrohkeutta.

Työ on kolmivuorotyötä viikonloput mukaan lukien.

Käytämme Pegasos-potilastietojärjestelmää ja RAI-järjestelmää. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakouluttamis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tehtävässä voi aloittaa 16.12.19 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule meille töihin!Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anna Ruttonen, puh 09 310 46161