Lähihoitaja (3) sijaisuudet / Kalevan kotihoito
Tampereen kaupunki, Kotihoito

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2021

Tule meille tekemään merkityksellistä työtä ammattitaitoisen tiimin kanssa!

Haemme lähihoitajia (3) sijaisuuksiin Kalevan kotihoitoon. Sijaisuuksien kestot noin 1-6 kk.

Kotihoidossa lähihoitaja työskentelee hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen asiakkaan omassa kodissa. Asiakkaiden kodeissa tehtävä työ edellyttää itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka sisältää iloisia kohtaamisia ja läsnäolon hetkiä asiakkaiden kanssa. Kalevan kotihoidossa suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen. Työskentely tapahtuu kotihoidossa kahdessa vuorossa: aamu- ja iltavuoroissa arkena ja pyhinä.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, joustavaa työotetta sekä innokasta asennetta. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, kehitysmyönteisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös alan opiskelija, mikäli edellytettävät opinnot: hoito ja huolenpito sekä lääkehoidon opinnot ovat hyväksytysti suoritettu, tai sairaanhoitaja- tai terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon (LOP, KIPU, PKV) verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista tai heti työsuhteen alussa.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Sari Raatikainen p. 040 806 3457 tai Teija Muro p. 041 730 9295

Hakuaika päättyy 14.6.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Kotihoidon esimies Sari Raatikainen p. 040 806 3457 tai Teija Muro p. 041 730 9295

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot