Lähihoitaja (3) / Kotihoito Pohjois-Hervanta
Ikäihmisten palvelut / Kotihoito Pohjois-Hervanta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työ on hoivatyötä asiakkaan omassa kodissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Haemme kolmea lähihoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 11.1.-31.5.2021. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja mahdollisesti jo hakuaikana hakijan tilanteen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsotaan kiinnostus vanhustenhoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn ja joustavuus sekä hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus. Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Marja-Liisa Haapanen, puh. 050 5702392, marja-liisa.haapanen@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 1.2.2021. Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Kotihoidon esimies Marja-Liisa Haapanen, puh. 050 5702392, marja-liisa.haapanen@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot