Lähihoitaja (3) / Kotihoito Etelä ja Keskusta
Tampereen kaupunki, Ikäihmisten palveluryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Haemmee kolmea lähihoitajaa kotihoitoon vakituisiin työsuhteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluvat lähihoitajan tehtävät Etelän ja Keskustan kotihoidon alueen poolissa. Poolin lähihoitaja työskentelee kotihoidon lähipalvelualueella tehden hoivatyötä asiakkaiden kodeissa, työtehtävät ovat vastaavat kuin lähialueiden lähihoitajilla. Poolin työntekijän työntekopaikka vaihtelee päivittäin lähipalvelualueilta tulleiden varausten mukaan.

Tehtävässä edellytetään ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Työaika on periodi vuorotyö 38,25 h/vko.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Resurssipoolin liikkuvan työn luonteen vuoksi edellytetään B-ajokorttia.

Eduksi katsotaan hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Valitulta edellytetään LOVe- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa. Lisäksi vahvasti suositellaan tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Hakuaika päättyy 10.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavaa palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavaa palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot