Lähihoitaja (3) / Kaukajärven kotihoito
Tampereen kaupunki, Kaukajärven kotihoito

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Kaukajärven kotihoidossa on kolme hoitajatiimiä, joissa terveydenhoitaja vastaa yhdessä hoitajien, lääkärin sekä kuntoutuksen ammattilaisten kanssa asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitämisestä sekä terveydenhoidosta. Asiakkaiden kuntouttaminen on meille tärkeää. Alueellamme on kerrostalo-, omakotitalo- ja rivitaloasutusta, joissa kuljemme autoilla, pyörällä ja kävellen. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Haemme kolmea lähihoitajaa Kaukajärven kotihoitoon vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Kotihoidon lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työ on hoivatyötä asiakkaan omassa kodissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ vaatii ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Tämän lisäksi arvostamme myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus vanhusten hoidosta ja tiimityöskentelystä. Eduksi luetaan myös B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Elina Nikkilä puh. 050 530 0087 ja vastaava sairaanhoitaja Laura Ranta puh. 040 800 4087. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 21.6.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Elina Nikkilä puh. 050 530 0087 ja vastaava sairaanhoitaja Laura Ranta puh. 040 800 4087. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot