(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Beskrivning av jobbet

Laakson akuutti vieroitushoito-osasto on terveydenhuollon yksikkö, joka toteuttaa lääkkeellistä alkoholivieroitusta. Potilaita otamme vastaan ympäri vuorokauden lähetteellä, osastolla on 20 potilaspaikkaa. Sairaalahoidon tavoitteena on hoitaa ja estää vaikeita vieroitusoireita ja tukea potilasta alkoholinkäytön katkaisussa. Hoito on vapaaehtoisuuteen perustuvaa.

Osastolla toteutetaan modulaarista hoitotyön toimintamallia ja toimimme moniammatillisesti yhteistyössä useiden eri tahojen kanssa. Potilaille tehdään osastolla yksilöllinen hoitosuunnitelma ja käydään omahoitajakeskusteluita Motivoiva haastattelu-menetelmää hyödyntäen. Potilaiden somaattinen vointi vaatii tiivistä seurantaa, osastolla tilanteet muuttuvat nopeasti. Työtehtäviin kuuluu lääkehoidon lisäksi myös perushoitoa. Osastolla toimii erilaisia ohjausryhmiä sekä vertaistyöntekijöitä. Työ on kolmivuorotyötä.

Aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Lääkehoidon osaaminen (LOVe). Somatiikan osaaminen, sitoutuminen kolmivuorotyöhön.

Luemme eduksi:
Kokemus päihdehoitotyöstä ja päihdehoito-organisaation tuntemus. Psykiatrinen osaaminen ja hyvät atk-taidot, vertaistyön tuntemus sekä kokemus verkostotyöstä. Edellytämme hakijalta myös kehittämis-, ja tiimityöhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Osastonhoitaja ts. Tarja Jäppinen 09 310 729 29, tarja.t.jappinen@hel.fi tai ylihoitaja Jalmiina Nummelin 09 310 657 42, jalmiina.nummelin@hel.fi

Mer info

www.hel.fi