(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme Helsingin sairaalaan Malmille lähihoitajia erimittaisiin sijaisuuksiin osastoille ja varahenkilöstöön. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Työ osastolla on kolmivuorotyötä ja varahenkilöstössä kaksivuorotyötä.

Osastot ovat 25 paikkaisia geriatrisia akuuttiosastoja, joissa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti sairastuneita potilaita. Potilaat tulevat osastoille hoitoon pääsääntöisesti HUSin Malmin päivystyksen kautta. Hoitotyö osastoilla on monipuolista liittyen potilaan akuutin sairauden hoitamiseen sekä toimintakyvyn edistämiseen ja parantamiseen.

Varahenkilöstössä työalueena ovat Malmin sairaalan tai Suursuon sairaalan osastot. Varahenkilö tekee työvuorosuunnitelmansa mukaiset vuorot osastolla, jolla on hoitohenkilökunnan äkillinen puutosvuoro.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät kliiniset taidot, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kykenet työskentelemään moniammatillisen tiimin jäsenenä itsenäisesti. LIsäksi toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja ammatillista työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen sairaalan osastolla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassamme toimii opetushoitaja perehdyttämisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukena. Hyödynnämme myös simulaatiokoulutusta osaamisen kehittämisessä. Saat lisäksi työterveyshuollon ja työsuhdematkalippuedun sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Haastattelut aloitetaan hakemusten saavuttua.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto (ensisijaisesti Sairaanhoidon ja huolenpidon suuntautuminen). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Osastonhoitaja Eija Sonninen puh. 040-3340872 eija.sonninen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi