(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Beskrivning av jobbet

Välillä uudet suunnat vievät ihmisiä eteenpäin - siksi meilläkin kaivataan tiimiin uutta vahvistusta. Merellisellä Munkkiniemi 1 lähipalvelualueella on tarjolla kolme vakinaista lähihoitajan toimea 7.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Meillä työskennellään moniammatillisesti itseohjautuvassa tiimissä, vastuuhoitajamallilla. Joustavuus on valttimme! Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa jokaisen henkilökohtaiset mieltymykset pyritään ottamaan huomioon.

Työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista: siihen kuuluu asiakkaiden hoidon toteutusta, suunnittelua ja arviointia. Työ sisältää perus- ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme kykyä työskennellä niin tiimin jäsenenä, kuin yksin asiakastilanteissa.

Voit olla urasi alussa tai konkari - otamme Sinut avoimesti tiimiimme vastaan. Saat työhösi yksilöllisen ja riittävän perehdytyksen. Meistä on mukavaa, jos olet työhön tarttuva ja ennakkoluuloton. Tule rohkeasti omana itsenäsi, tiettyyn muottiin ei tarvitse taipua. Saat mielellään tuoda mukanasi uusia tuulia ja osaamistasi joukkoomme. Tervetuloa luomaan kanssamme huipputiimiä viihtyisälle alueelle!

Työtilamme sijaitsevat Munkkiniemen terveysaseman yhteydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Muutatko kauempaa? Autamme Sinua tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Lähihoitaja Kirsi Kiesilä p. 050 5379 774 23.-24.1. klo 13.30 - 17 ja 27.-29.11. klo 8- 16 Kotihoidon ohjaaja Maria Kauppinen p. 050 3412 177 ma- pe klo 9- 15

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/