(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Beskrivning av jobbet

Hei lähihoitaja!

Meillä on Kivelän seniorikeskuksen seitsemällä osastolla tarjolla eri pituisia lähihoitajan sijaisuuksia. Sijaisuudet kestävät pisimmillään ensi vuoden elokuun loppuun. Sinulla on siten mahdollisuus räätälöidä sijaisuus haluamallasi tavalla elämäntilanteesi mukaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen lähihoitajan tehtävän lyhytaikaishoidon tai ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä. Ympärivuorokautisen hoivan lisäksi meillä on kaksi arviointi- ja kuntoutusosastoa ja yksi lyhytaikaishoidon osasto. Kaksi osastoa ovat ruotsinkielisiä.

Asiakastyössä pääset käyttämään gerontologista ja kuntoutus osaamistasi moniammatillisessa tiimissä. Sairaanhoitajat, terapeutit, farmaseutti ja sosiaaliohjaaja tukevat sinua vastuuhoitajan tehtävissä. Pääset syventämään sairaanhoidon, lääkehoidon ja kinestetiikan osaamistasi osaavassa työyhteisössä.

Mikäli mukava ja toimiva työyhteisö merkitsee sinulle paljon kerromme, että työhyvinvointikyselyn mukaan Kivelän henkilökunnan työtyytyväisyys perustuu hyvään johtamiseen ja työntekijöiden vaikutus-mahdollisuuksiin. Voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Uudesta työntekijästä pidetään hyvää huolta ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen. Tiimiimme kuuluu myös laitoshuolto, joka huolehtii siivouksesta ja ruokahuollosta.

Kauniiden puistojen ympäröimä Kivelän seniorikeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Töölössä.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.
Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävässä voi aloittaa 30.11.2020 tai sopimuksen mukaan.
Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi, joten tartuthan tähän tilaisuuteen!

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

osastonhoitaja Sari Harakka p. 050 5820 486, sari.harakka@hel.fi osastonhoitaja Heli Mäkelä p. 050 3643 740, heli.a.makela@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi