Lähihoitaja 3-6kk sijaisuuteen Kustaviin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haluaisitko työskennellä arvostetussa hoivakodissa rauhallisessa, merellisessä Kustavissa? Haemme nyt lähihoitajaa kesäsijaisuuteen & pidempään sijaisuuteen kauniiseen Kustaviin!

Haemme kahta lähihoitajaa joustaviin sijaisuuksiin Kustaviin ikäihmisten pariin. Tarjolla on sekä kesäsijaisuus 1.9.2021 asti, että pidempi 6kk sijaisuus 31.12.2021 asti. Pidempää sijaisuutta on mahdollisuus jatkaa myös vuoden 2022 puolelle. Sijaisuuksien aloitus- ja lopetuspäivämäärät ovat joustavat!

Huom! Sijaisuuksien ajaksi halukkaalle on tarjolla majoitus Kustavissa pientä korvausta vastaan.

Työn ja kohteen kuvaus:

Tämä ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava kohde sijaitsee Kustavissa kauniissa maisemissa hyvien palveluiden äärellä ja myös terveysaseman läheisyydessä. Pienehkö, kotoisa ja lämminhenkinen yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kohteessa on reilut 20 asukaspaikkaa. Useilla hoivakodin asukkailla on muistisairauksia ja dementiaa. Pidemmässä, vuoden 2021 loppuun saakka kestävässä sijaisuudessa osa työvuoroista on hoivakodin lisäksi Kustavin kotihoidossa. 

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu monipuolinen asukkaiden yksilöllisen arjen tukeminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Perushoitotyön ja lääkehoidon lisäksi erilaisten virike-aktiviteettien järjestäminen on osa työnkuvaa. Lisäksi työhösi voi kuulua omaisyhteistyötä. Työ on toiveesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä koko viikon akselilla ma-su. Saat itse vaikuttaa työaikoihisi. Työkohde on arvostettu, ja työpäivät sujuvat tässä kohteessa taatusti kuin tanssi! Hoivakoti on saanut paljon kehuja MediPowerin työntekijöiltä, jotka ovat aiemmin tehneet yksikössä sijaisuuksia. 

Toivomme: 

Toivomme, että olet joko valmistunut Valviran nimikelaillistuksella varustettu lähihoitaja, tai vaihtoehtoisesti lähihoitaja- tai sairaanhoitaja-opiskelija, jolla on vähintään 2/3 opinnoista suoritettuna. Eduksi katsotaan aiempi kokemus työskentelystä ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostunut, aktiivinen ja aloitteellinen asenne hoivatyötä kohtaan! Lääkeluvat eivät ole täysin pakolliset, mutta ne ovat eduksi.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi ja mukava esimies, jotka toimivat tukiverkostonasi sijaisuutesi aikana. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja potilaskuntaan, jotta aloituksesi sujuu sulavasti. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan, ja voit ottaa meihin yhteyden aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi, ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin.

Jos asut kauempana ja sinun tulisi saada sijaisuuden ajaksi majoitus Kustavista, niin sinun on mahdollista saada majoitus pientä korvausta vastaan käyttöösi!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit joko kesäsijaisuudesta tai pidemmästä 6kk sijaisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi sivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta 044 716 4779! Hakemuksessasi tai viestissäsi voit kertoa itsestäsi ja työkokemuksestasi, sekä esittää palkkatoiveesi. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474681
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kustavi