Lähihoitaja 2vk-2kk sijaisuuteen Järvenpäähän
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Haemme nyt asiakaskohteellemme Järvenpäähän lähihoitajia työskentelemään joustavissa, lyhyehköissä 2vk-2kk sijaisuuksissa. Yksikkö on suunnattu ikäihmisille, sekä lisäksi henkilöille, joilla on erilaisia psyykkisiä tai fyysisiä toimintarajoitteita. Sijaisuuden aloitus ja lopetus ovat sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Työkohde on Järvenpäässä sijaitseva n. 60-paikkainen asumispalvelukoti. Palvelukoti on jaettu muisti-, mielenterveys-, monisairaus-, ja palveluasumis-yksiköihin. Suurin osa asukkaista on ikäihmisiä. Kohde tarjoaa sekä kevyempää, että tehostetumpaa palveluasumista. 

Palvelukodissa panostetaan lämminhenkiseen, aktiiviseen arkeen ja työote on kuntouttava. Lähihoitajan työhön kuuluu yksikön asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja hygieniassa avustamista sekä erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu hoitajana työnkuvaasi.

Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia parista viikosta muutamaan kuukauteen. Voit itse toivoa, millaisia vuoroja haluaisit tehdä, ja minä päivinä haluaisit työskennellä.

Toivomme:

Kesäsijaisuuteen työllistyvän hoitajan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään n. 120 osp opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija, jolla on vähintään 60 opintopistettä. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, joustavan sijaisuuden eloisassa hoivakodissa. Pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi monipuolisesti ikäihmisten, mielenterveyskuntoutujien ja vammautuneiden henkilöiden parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja vaikuttamaan työaikoihisi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle 2 viikon välein maksettavan kilpailukykyisen palkkauksen sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ota meihin siis rohkeasti yhteys pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478424
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää