(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (25 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2018

Tehtävän kuvaus


REKRYTOINTI- JA OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA LÄHIHOITAJAKSI:

Koulutus ALKAA rekrytointikoulutuksena 18.2. ja jatkuu 14.6.2019 saakka. Sen aikana suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osa. Koulutukseen voidaan valita 25 opiskelijaa.

Rekrytointikoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneilla ja alalle käytännössä soveltuvuutensa osoittaneilla on mahdollisuus suorittaa perustutkinto loppuun oppisopimuksella. Osaamisala on SAIRAANHOITO JA HUOLENPITO. Oppisopimus alkaa 5.8.2019 ja kestää noin kaksi vuotta. Sen aikana suoritetaan loput tutkinnon osat. Oppisopimuksen aikaiset työpaikat ovat sosiaali- ja terveystoimialan sairaaloissa ja kotihoidossa.

Viikkotyöaika on keskimäärin 38 h 45 min, ja osa työvuoroista sijoittuu iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Tehtäväkohtainen palkka oppisopimuksen alkaessa on 1797,70 euroa/kk.

Tietoa työvoimakoulutuksen etuuksista ja koulutukseen hakeutumisesta saa Työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702. Rekrytointikoulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja ylläpitokorvausta.

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN: Hae koulutukseen ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 682639 > Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Voit hakea koulutukseen myös jättämällä paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Osa hakijoista kutsutaan hakemusten perusteella haastatteluun ja soveltuvuustestaukseen 4. tai 5.2.2019. Suomen kielen riittävän taidon arvioimiseksi muunkieliset hakijat ohjataan tarvittaessa kielitestiin, joka pidetään ennen soveltuvuustestiä 31.1.2019. Tieto koulutukseen valituille postitetaan viikolla 7.

Lisätietoja lähihoitajan työstä sosiaali- ja terveystoimialalla antaa työvoimasuunnittelija Tiina Luoma, puh. 09 310 50881 (21.12. saakka) ja opiskelusta Stadin aikuisopistossa Heli Tuokko, puh. 040 6749484.

Kelpoisuusehto


Koulutuksemme on tarkoitettu Sinulle, jos
. olet kiinnostunut hoitoalasta
. olet soveltuva hoitoalalle
. olet vähintään 20-vuotias HELSINKILÄINEN
. sinulla on riittävän hyvä suomen kielen taito (B2.1)
. sinulla on hyvä terveys
. pystyt tekemään vuorotyötä
. sinulla ei ole vakituista työ- tai opiskelupaikkaa

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen hoitotyöstä sekä sosiaali- ja terveysalan toiminnan tuntemuksen.

Koulutus on suunnattu hakijoille, jotka suorittavat koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon.

Luemme eduksi


-, HUOM!, Jätä hakemuksesi työ- ja elinkeinotoimistoon. , Koulutukseen EI VOI HAKEA alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta.