(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (25 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Tehtävän kuvaus


REKRYTOINTI- JA OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA LÄHIHOITAJAKSI

Koulutus ALKAA rekrytointikoulutuksena 19.11.2018, ja kestää 12.4.2019 saakka. Koulutuksen aikana suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osa.

Koulutukseen voidaan valita 25 opiskelijaa, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai ruotsi.

Rekrytointikoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneilla ja alalle käytännössä soveltuvuutensa osoittaneilla on mahdollisuus suorittaa perustutkinto loppuun oppisopimuksella sosiaali- ja terveystoimialalla. Koulutuksen osaamisalana on IKÄÄNTYVIEN HOITO JA KUNTOUTUMINEN. Oppisopimus alkaa TOUKOKUUSSA 2019 ja kestää noin kaksi ja puoli vuotta. Sen aikana suoritetaan loput tutkinnon osat. Oppisopimuksen aikaiset työpaikat ovat sosiaali- ja terveystoimialan monipuolisissa palvelukeskuksissa ja kotihoidossa.

Viikkotyöaika on keskimäärin 38 h 45 min ja osa työvuoroista sijoittuu iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Tehtäväkohtainen palkka oppisopimuksen alkaessa on 1797,70 euroa/kk.

Tietoa työvoimakoulutuksen etuuksista ja koulutukseen hakeutumisesta saa Työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702. Rekrytointikoulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja ylläpitokorvausta.

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN: Hae koulutukseen ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 681185 > Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.
Voit hakea koulutukseen myös jättämällä paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Osa hakijoista kutsutaan hakemusten perusteella kielitasotestiin, joka on 26.10.2018. Jos kielitaitotaso on riittävä (vähintään B1.1), näiden hakijoiden haastattelut ja soveltuvuustestit ovat joko 31.10. tai 1.11.2018.
Tieto koulutukseen valituille postitetaan viikolla 45.

Lisätietoja lähihoitajan työstä sosiaali- ja terveystoimialalla antaa työvoimasuunnittelija Tiina Luoma, puh. 09 310 50881 sekä opiskelusta Stadin aikuisopistossa Heli Tuokko, puh. 040 6749484.

Koulutusta koskeva infotilaisuus pidetään perjantaina 21.9. klo 12 Stadin aikuisopiston tiloissa, os. Hattulantie 2, Karl Fazer -sali.

Kelpoisuusehto


Koulutuksemme on tarkoitettu sinulle, jos
. olet kiinnostunut hoitoalasta
. olet soveltuva hoitoalalle
. olet vähintään 20-vuotias HELSINKILÄINEN
. äidinkielesi on muu kuin suomi tai ruotsi
. suomen kielen taso on vähintään B1.1
. sinulla on hyvä terveys
. pystyt tekemään vuorotyötä
. sinulla ei ole vakituista työ- tai opiskelupaikkaa

Kerro hakemuksessasi oletko ollut suomen kielen tasotestissä. Jos olet ollut, niin kerro milloin. Kerro myös minkä testituloksen sait.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen hoitotyöstä sekä sosiaali- ja terveysalan toiminnan tuntemuksen.

Koulutus on suunnattu hakijoille, jotka suorittavat koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon.

Luemme eduksi


-, HUOM!, Jätä hakemuksesi työ- ja elinkeinotoimistoon. , Koulutukseen EI VOI HAKEA alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta.