(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja 2 vk sijaisuuteen Kulosaareen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsimme lähihoitajaa Helsingin Kulosaareen kotihoidon tehtäviin yhdelle (1) asiakkaalle hänen yksityiskotiinsa. Kyseessä on n. 2 viikon sairasloman sijaisuus ainakin ajalle 6.8-20.8.

Työnkuvaus:

Kotihoitoa yhden asiakkaan (iäkäs herra) yksityiskodissa. Työ pitää sisällään seuranpitoa, kotitöiden tekemistä, ruoan valmistamista, lääkintää ja yleistä muissa arjen askareissa avustamista. Kyseessä on yksi kohde, joten et tarvitse ajokorttia tai autoa. Työ sijoittuu 8 tunnin vuoroon klo 10-18.

Tehtävässä katsomme eduksi:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto sekä Valviran luvat. Työnkuvan vuoksi myös voimassa olevat lääkeluvat ovat tarpeelliset. Työ on hyvin asiakaslähtöistä, joten hakijan tulisi nauttia sosiaalisista tilanteista ja omata hyvät vuorovaikutustaidot. Itsenäinen ja reipas ote työhön on myös tärkeässä asemassa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme työntekijälle korkean palkan tilanteen akuutin luonteen vuoksi, perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan sijaisuuden yhden asiakkaan luona samassa kohteessa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käymme hakemuksia läpi joka päivä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Voit kertoa hakemuksessa lisää itsestäsi sekä osaamisestasi ja esittää tuntipalkkatoiveen!

Lisätiedot: HR-Trainee Ellen Böök, p. 044 7164 779