Lähihoitaja 2 vk kesäsijaisuuteen, Kerava
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla KESÄSIJAISUUS!

Haemme lähihoitajaa kesäsijaisuuteen ikäihmisten tuettuun palveluasumiseen Keravalle.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Keravan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva palvelukeskus, joka tuottaa laadukasta palveluasumista ikäihmisille ja vammaisille henkilöille. Kohde tarjoaa pitkäaikaista palveluasumista sekä itsenäisempää kevyen tuen asumista kodikkaassa ja vehreässä ympäristössä. Nyt haemme yksikön ikäihmisten tuetun palveluasumisen puolelle lähihoitajaa lyhyeen 2 viikon kesäsijaisuuteen ajalle 26.7.-8.8.2021

Työ on 2-vuorotyötä. Vuorot ovat paljolti aamu- ja välivuoroja kellonajoilla 8-14 ja 11-17, mutta voit myös toivoa iltavuoroja.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu sijaisuudessa pääasiassa perushoidolliset tehtävät kuten hygieniassa ja ruokailussa avustaminen, viriketoiminnan toteuttaminen sekä yleinen asukkaiden parhaan mahdollisen arjen turvaaminen yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Sijaisuuden aikana työntekijälle on tarjolla täydet työtunnit (tai halutessasi osa-aikaisuus) ja saat myös esittää toiveita tulevien työvuorojesi suhteen. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija tai vaihtoehtoisesti vähintään 60 op suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija. Aiempi työkokemus ikäihmisten parista tai palvelutaloympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi. Voimassa olevat lääkeluvat eivät ole pakolliset, mutta ne ovat eduksi.

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta ja tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja autammekin sinua aina, kun sinulle tulee jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan työstäsi. Palkka myös maksetaan sinulle tiheään tahtiin 2 viikon välein perjantaisin! Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle näppärän ja joustavan kesätyömahdollisuuden, jossa pääset kehittämään itseäsi alan ammattilaisena ikäihmisten hoivatyön parissa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä kesätyöstä, niin laitathan meille hakemuksen jo tänään sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi kertoen itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien hoitajien löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1454177
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava