Lähihoitaja (2) / Tesoman kotihoito
Ikäihmisten palveluryhmä / Kotihoito Tesoma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Haemme kahta lähihoitajaa Tesoman kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tule mukaan meidän tiimiin, tekemään Tesoman alueen ikäihmisille parempaa arkea.
Haemme iloisia ja yhteistyötaitoisia lähihoitajaa kotihoitoon. Asiakkaamme arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan.

Kotihoidon lähihoitaja työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka sisältää useita iloisia kohtaamisia ja läsnäolon hetkiä asiakkaiden kanssa. Työ on 2-vuorotyötä.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, huumorintajuista ja innokasta asennetta. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi toivomme, että omaat myönteisen asenteen teknologiaa kohtaan ja haluat osallistua oman työsi ja toimintamme kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle tiimin, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä. Teemme työmme positiivisella asenteella, toisiamme auttaen. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita ja perehdytämme tiiminä jokaisen tekijän työtehtävien pariin. Tarjoamme myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Työtehtävien hoitamiseen on mahdollisuus hyödyntää sähköpyörää.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kaisa Luostarinen, puh. 050 596 7524, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 27.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palveluesimies Kaisa Luostarinen, puh. 050 596 7524, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot