Lähihoitaja (2) / Teiskon kotihoito
Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito Teisko

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Teiskon kotihoito tarjoaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaista palvelua ja hoivaa heidän omassa kodissaan. Teiskon kotihoidon toimipisteet sijaitsevat sekä Atalassa että Kämmenniemessä. Käytössämme on uusimpia hyvinvointiteknologian tarjoamia ratkaisuja ja osallistumme aktiivisesti niiden kehittämiseen.

Haemme kahta lähihoitajaa vakituiseen toimeen Teiskon kotihoitoon ensisijaisesti Atalan toimipisteeseen ja tarpeen mukaan koko Teiskon kotihoidon alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Vahvistamme Teiskon kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme osaavaa oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta lähihoitajaa. Kotihoidon lähihoitajana toimit hoitotyön toteuttajana varmistaen hoitotyön laadun kehittävällä työotteellasi. Monipuolisen ja ihmisläheisen hoitotyön toteuttamisessa sinua auttavat vahvat vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen. Meillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja teknologiaa hyödyntävässä iloisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsotaan kokemus vanhusten hoidosta ja B-ajokortti. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Seija Härmä puh. 050 528 7048. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu. Hakuaika päättyy 3.12.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Seija Härmä puh. 050 528 7048. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot