(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Kivelän seniorikeskukseen Villa Theoon. Ruotsinkielisellä ympärivuorokautisen hoidon osastolla on 18 asukaspaikkaa. Asukkaamme ovat runsaasti apua tarvitsevia monisairaita yli 65 vuotiaita.

Kivelä tarjoaa ikääntyneille asiakkaille lyhytaikaista hoivaa ja huolenpitoa, arviointia- ja kuntoutustoimintaa sekä ympärivuorokautista pitkäaikaista hoivaa. Hoitotyössä painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa muun muassa kinestetiikan keinoin. Osaston tiimiin kuuluu myös laitoshuolto, joka vastaa osaston siisteydestä ja ruokahuollosta.

Kehittämisen kohteena meillä on erityisesti yhteisöllisyys ja asukkaiden tarkoituksellinen arki. Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan. Työ on kolmivuorotyötä viikonloput mukaan lukien. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Odotamme hakijalta taitoa kohdata muistisairaita ja toimia kuntoutumista ylläpitävästi sekä innostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja muutosrohkeutta. Edellytämme ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut: hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tehtävässä voi aloittaa 01.02.2021 tai sopimuksen mukaan.
Tule osaavaan tiimiimme mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea! Täytäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito

Ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anna Ruttonen tfn. 050- 4022563 anna.ruttonen@hel.fi Apulaisosastonhoitaja Viire Everett tfn. 09- 310 46184 Viire.everett@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi