(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme vakituista sekä määräaikaista lähihoitajaa tiimiimme. Määräaikainen tehtävä alkaa 15.2. jatkuen kesälomien yli syksyyn.

Osastomme on 21-paikkainen, psykogeriatrinen yksikkö. Asiakaspaikoista 4 on lyhytaikaisia ja loput pitkäaikaisia. Korona-aikana lyhytaikaisia asiakkaita ei ole ollut. Hoitajamitoituksemme on 0,7. Työ on 3-vuorotyötä, mutta olemme joustavia työvuorosuunnittelussa. Saamme työnohjausta yksikköömme säännöllisesti. Mahdollisuus osallistua koulutuksiin oman mielenkiinnon mukaan.

Hoitoympäristö on kodinomainen ja asiakkaamme elävät oman näköistä, mielekästä arkeaan. Osastolla toteutetaan vastuuhoitajuutta, yhteisöllistä hoitoa ja kuntouttavaa työotetta kinestetiikan oppeja käyttäen. Kulttuurihoito on hoitamisen sisältöä. Yksikössämme mm. tanssitaan, lauletaan, luetaan, maalataan, leivotaan, ulkoillaan, käydään kaupungilla esim. taidenäyttelyssä. Koronarajoitusten vuoksi tämä toiminta ollut nyt vähäisempää.

Tarjolla on toisiaan tukeva, keskusteleva työyhteisö, jossa ilo ja viihtyminen kuuluvat työnkuvaan asiakkaan hyvää elämää unohtamatta. Voit työssäsi käyttää luovuuttasi ja arvostamme ryhmänpitotaitoja.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 6 kuukauden sijaisuuteen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen vakinaiseen tehtävään valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Kokemus/kiinnostus ikäihmisten parissa tehtävästä työstä.

Luemme eduksi:

RAI-osaaminen, kiinnostus/kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä, luovat taidot.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Senja Seppänen, p. 09 310 73648, senja.seppanen@hel.fi