(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tehtävän kuvaus

Hei lähihoitaja!

Oletko etsimässä sijaisuutta tai keikkatyötä? Haluatko tehdä työtä monipuolisesti haasteellisten asiakkaiden parissa?

Laajasalon palvelutalossa asuu 80 asukasta ympärivuorokautisen avun ja hoivan piirissä. Tarjoamme asukkaillemme hyvää hoitoa ja mielekkään elämän.

Vastaamme asukkaittemme hyvinvoinnin toteutumisesta neljässä eri yksikössä. Yksiköihimme, Aallottareen ja Merivuokkoon, muutetaan pääasiassa alle 65- vuotiaana. Asukkaillamme on päihde, mielenterveys ja/tai neurologisista syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita ja he tarvitsevat arjessaan runsaasti apua perustoiminnoissa tai selkeää johdonmukaista ohjausta. Majakka tarjoaa palveluasumista ikääntyneille henkilöille ja Roosakoti toimii 16 asukkaan muistikotina.
Toimintatapamme on voimavarakeskeinen, osallistava ja perustuu vahvasti kinestetiikan periaatteisiin. Meillä kaiken toiminnan lähtökohtana ovat asukkaat ja heidän muodostamansa yhteisö.

Lähihoitajana vastaat asukkaittemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Työ koostuu ohjauksesta, perushoidosta ja kodinhoidollisista tehtävistä. Lisäksi lähihoitaja osallistuu ryhmiin ja vastaa osaltaan asukkaitten mielekkään arjen toteutumisesta.

Haemme nyt lähihoitajia lyhyisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön syksyn ajaksi. Työt jatkuvat mahdollisesti kesään 2021 saakka, sillä tarvitsemme sijaisia, kun valmistaudumme Apottijärjestelmän käyttöönottoon. Jos koet, että voisit innostua työstä kanssamme, niin tule tutustumaan taloomme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Teemme valinnat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Voit olla myös alan opsikelija, jolloin kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä
hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen täytyy olla suoritettuna.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Kinestetiikan osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anneli Noroma p. 040 336 1258, Helena Periläp. 050 306 3628

Lisätietoa

https://www.facebook.com/laajasalonpalvelutalo