(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä kotihoidosta ja seniorityöstä kiinnostunut hoitotyön ammattilainen. Tule meille tiimikaveriksi eteläisen kotihoidon resurssipooliin. Tiimiimme kuuluu 13 lähihoitajaa, 1 sairaanhoitaja ja 1 työnjärjestelijä. Etsimme joukkoomme kahta työstään innostunutta lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään.

Olemme kotihoidossa pidempään työskennelleitä ja teemme työtä eteläisen kotihoitoyksikön kaikilla kymmenellä lähipalvelualueella sijaistarpeen mukaan. Olemme samassa tiimissä työssä kerrallaan korkeintaan muutaman päivän ja siirrymme sen jälkeen uuteen tiimiin. Työmme on vaihtelevaa, pelkästään asiakastyöhön keskittyvää ja saamme käyttää ammatillista osaamista hyvin laajasti. Työmme painottuu arkiaamuihin mutta meillä on halutessamme mahdollisuus tehdä myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Syyskuussa 2020 eteläisen ja keskisen kotihoitoyksikön resurssipoolit yhdistetään ja tiimissämme on silloin 28 hoitotyön ammattilaista. Vaikka muodostammekin yhden suuren joukon, toimimme jatkossakin kahtena, omilla alueillaan työskentelevänä tiiminä.

Jos olet vaihtelevasta työstä ja eri tiimeissä työskentelemisestä kiinnostunut, kotihoitoa jo jonkin verran tunteva lähihoitaja, olet tervetullut joukkoomme!

Tarjoamme sinulle mm. mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön ja laajat koulutusmahdollisuudet ammattitaitosi ylläpitämiseksi. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Jussi Jalkanen 040 521 2496 jussi.jalkanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/