(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä kotihoidosta ja seniorityöstä kiinnostunut hoitotyön ammattilainen. Tule meille tiimikaveriksi eteläisen kotihoitoyksikön resurssipooliin. Tiimiimme kuuluu 13 lähihoitajaa, 1 sairaanhoitaja ja 1 työnjärjestelijä. Etsimme joukkoomme kahta työstään innostunutta lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään.

Olemme kotihoidossa pidempään työskennelleitä ja teemme työtä eteläisen kotihoitoyksikön kaikilla kymmenellä lähipalvelualueella sijaistarpeen mukaan. Olemme samassa tiimissä kerrallaan korkeintaan muutaman päivän ja siirrymme sen jälkeen uuteen tiimiin. Työmme on vaihtelevaa, asiakastyöhön pääsääntöisesti keskittyvää ja meillä on mahdollisuus käyttää ammatillista osaamistamme laajasti. Työmme painottuu arkiaamuihin mutta teemme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Syyskuussa 2020 eteläisen ja keskisen kotihoitoyksikön resurssipoolit yhdistetään ja sen jälkeen tiimissämme on 28 hoitotyön ammattilaista. Vaikka muodostammekin yhden suuren joukon, työskentelemme jatkossakin kahtena tiiminä omilla alueillamme. Tiimiläisillä on kuitenkin omien toiveidensa mukaan mahdollisuus työskennellä molemmilla alueilla.

Jos olet vaihtelevasta työstä ja työryhmistä kiinnostunut, kotihoitoa jo kenties jonkin verran entuudestaan tunteva lähihoitaja, olet tervetullut joukkoomme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, laajat koulutusmahdollisuudet ammattitaitosi ylläpitämiseksi sekä muut Helsingin kaupungin henkilöstöedut.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Jussi Jalkanen 040 521 2496 jussi.jalkanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/