(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta lähihoitajaa määräaikaisiin työsuhteesiin Madetojan palvelutalon psykogeriatriseen ryhmäkoti Viljankukkaan ja muistisairaiden ryhmäkoti Havupirttiin. Ryhmäkodeissa on 13/15 asukaspaikkaa.

Hoitotyössä Madetojalla painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa. Viljankukassa haluamme panostaa erityisesti yhteisöllisyyteen ja asukkaiden mielekkääseen arkeen. Koko palvelutalossa saattohoito ja hyvä kivunhoito ovat jatkuvan kehittämisen kohteita.

Odotamme hakijalta taitoa kohdata psykogeriatrisia ja muistisairaita asukkaita ja toimia kuntoutumista ylläpitävästi sekä innostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Tiimeissä arvostetaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja muutosrohkeutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen muistisairaan hoitotyöstä ja saattohoitotyöstä sekä Rai- osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Viljankukka, osastonhoitaja Kristiina Peltola, p. 09 310 24256 Havupirtti, osastonhoitaja Paula Lagerstam, p. 09 310 73503

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi