(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa töihin iloiseen ja reippaaseen kotihoidon tiimiin tekemään monipuolista ja vastuullista hoitotyötä! Haemme työyhteisöömme kahta lähihoitajaa vakituiseen toimeen. Meillä on myös tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat loistava mahdollisuus hankkia työkokemusta.

Toimipisteemme sijaitsee Pukinmäessä lyhyen matkan päässä keskustasta ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Välimatkat asiakkaiden luokse Pihlajistoon ja Viikkiin taittuvat hyvin julkisilla/autolla ja miksei vaikkapa sähköpyörällä!

Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin sairaanhoitajien kanssa omista vastuuasiakkaistasi, suunnittelet ja arvioit asiakkaidesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana.
Me vuorostamme tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden ja esimiehen lisäksi hyvän perehdytyksen, joustavat työajat ja hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Helsingin kaupungilla sinua odottaa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa voit asua koko työsuhteesi ajan.

Laita hakemukseksi tulemaan tai tarvittaessa soita ja kysy lisätietoja tehtävistä. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuprosessin aikana ja tehtävät täytetään heti kun sopivat hakijat löytyvät. Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi:

Iloinen, avoin ja joustava asenne. Halu liikkua ja tehdä monipuolista hoitotyötä sekä toimia osana ryhmää. Kokemuksen kotihoitotyöstä tai työskentelyn ikäihmisten parissa. Aiempi kokemus PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmästä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Erika Salermo, Kotihoidon ohjaaja p. 09 310 28258 / erika.salermo@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi