Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme tiimiimme lähihoitajia lomien sijaisuuksiin 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös työsuhteen päättymispäivästä voidaan neuvotella.

Munkkiniemi 2 kotihoidon työntekijät ovat työhön motivoituneita, joustavia ja osaavia hoitotyön ammattilaisia. Meillä on hauskaa yhdessä ja olemme toisiamme kohtaan ymmärtäväisiä. Etsimme joukkoomme reippaita kotihoidon työstä kiinnostuneita lähihoitajia.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toimitaan vastuuhoitajamallin mukaisesti huolehtien mm. hoitosuunnitelmien päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä.

Käytämme asiakaskäynneillä PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Meillä voit halutessasi tehdä Voiman mukaisia työvuoroja. Alueemme välimatkoista selviytyy kävellen tai pyörällä, jos auton käyttö tuntuu vieraalta.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen perehdyttäjän opastuksessa sekä opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vs. kotihoidon ohjaaja Minna Colak p. 050 594 1146, arkisin klo 9-15.

Lisätietoa

www.hel.fi/toihinkotihoitoon

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340479
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki