(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Tehtävän kuvaus

Syystien seniorikeskuksen Tammikoti on arviointi- ja kuntoutusyksikkö. Meillä arvioidaan kuntoutujien kotona pärjäämistä moniammatillisessa tiimissä, ja pyritään mahdollistamaan asiakkaan kotiutuminen. Yksikössä on myös 4 päihdekuntouttajien paikkaa.

Etsimme joukkoomme lähihoitajia, joka tuntee kuntoutumista edistävän hoitotyön omakseen ja haluaa kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä kanssamme. Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa odotamme sinulta sitoutumista työhön, asiakaslähtöisyyttä, vanhuksia kunnioittavaa ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä. Arvostamme muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa. Vastuuhoitajana toimiessasi tehtäviisi kuuluu asukkaiden hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja tiimin kanssa.

Etsimme nyt hoitajia eripituisiin sijaisuuksiin arviointi- ja kuntoutusyksikköön Tammikoti. Ensimmäinen sijaisuus alkaa 23.3.2020. Tarvitsemme myös vielä muutamia kesäsijaisia. Sijaisuus voi kestää kuukaudesta vuoden loppuun. Ota meihin myös yhteyttä, jos olet vielä opiskelija, mutta olet jo suorittanut ainakin vuoden opinnot ja haluat jo kerätä työkokemusta.

Tarjoamme innostavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme valmistuneilta rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anne Kaivos, p. 040 846 5351.