(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta lähihoitajaa vakinaiseen toimeen Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen palveluasumisyksikköön. Palveluasumisyksikköön kuuluu kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia.

Palveluasumisyksikön asukkaat ovat työikäisiä, jotka toiminnanohjauksen tai fyysisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Asukkaillamme on eri syistä johtuvaa muistamattomuutta, psyykkistä epävakautta ja somaattisia sairauksia.

Perustehtävämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa, siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseski ja arvokkaaksi ja että he voivat ylläpitää sosiaalist avuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, toimintakykyä ja mielenterveyttä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Odotamme sinulta sosiaalista elastisuutta; kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa, erilaisten ihmisten kanssa. Toimit monialaisen tiimin jäsenenä, mutta tarvittaessa kykenet myös itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on aito kiinnostus asiakaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen.

Käytössämme on sähköinen Effica-potilastietojärjestelmä sekä RAI-järjestelmä. Syksyllä 2020 otamme käyttöön APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän.

Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa. Arvostamme hyvää ilmapiiriä ja perehdytämme uuden työntekijän. Toteutamme terveet työajat periaatetta. Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!

Uuden seniorikeskuksen Uudisrakennushanke on käynnistämässä vuonna 2021. Muutto uusiin tiloihin on vuoden 2023 lopussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
kokemuksen työstä päihde- ja mielenterveysasukkaiden kanssa sekä kokemuksen neurologisesta hoitotyöstä tai käyttäytymisen kautta oireilevien hoivasta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Maarit Lamminen puh. 09-310 29237

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi