(Poistunut julkaisusta)

lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Käpylän ja Koskelan tiimiin lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 10.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja. Tiimissä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa pääset vaikuttamaan työvuoroihisi.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Asiakaskäynnit kirjataan älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Kotihoidon lähihoitajana toteutat ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta, toimit vastuuhoitajana asiakkaille laatien hoitosuunnitelman ja RAI-arvioinnin sekä päivität niitä tarpeen mukaan käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Vastaat vastuuasiakkaittesi kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta, toteutat ja arvioit asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa. Tarvittaessa huolehdit myös asiakkaan kodinhoidollisista tehtävistä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Lääkelupaprosessin aikana sinut perehdytetään työssä tarvittaviin sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin, esim. insuliinin pisto ja haavahoito. Omaa osaamistasi sinun on mahdollisuus hyödyntää tiimin erityistehtävissä. Voit katsoa alla olevasta linkistä kotihoidon lähihoitajan esittelyvideon.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 60 hoitoalan ammattilaista sekä 3 esimiestä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Hyvä yhteishenki vallitsee kaikkien tiimien välillä ja työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään Lean menetelmää hyödyntäen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen alueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemus osoitteessa www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Nina Hukio, kotihoidon ohjaaja, 050 402 5642