(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Kivelän monipuoliseen palvelukeskukseen varahenkilöstöön. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä. Työ alkaa 27.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kivelä tarjoaa ikääntyneille asiakkaille lyhytaikaista hoivaa ja huolenpitoa, arviointia- ja kuntoutustoimintaa sekä ympärivuorokautista hoivaa. Varahenkilöstö työskentelee Kivelän seitsemällä osastolla ja kahdessa päivätoimintayksikössä. Suomenkielisten osastojen lisäksi ruotsinkielisiä osastoja on kaksi, samoin toinen päivätoimintayksikkö on ruotsinkielinen.

Lähihoitaja on osastoilla osa moniammatillisessa tiimiä, johon kuuluvat hoitajien lisäksi fysioterapeutti, toimintaterapeutti, viriketoiminnan ohjaaja ja sosiaaliohjaaja. Työskentelyssä painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa. Kehittämisen kohteena meillä on erityisesti yhteisöllisyys ja asukkaiden tarkoituksellinen arki. Osastoilla on myös laitoshuolto, joka huolehtii siivouksesta ja ruokahuollosta.

Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työtapaan. Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa kohdata muistisairaita ja toimia kuntoutumista edistävästi.

Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, yövuoroja voi tulla satunnaisesti. Työsuhde voi jatkua vuoden loppuun.

Tule osaavaan tiimiimme mahdollistamaan vanhustemme hyvää arkea!

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Helsingin kaupunki on turvallinen työnantaja. Tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut, ammattia tukevaa koulutusta, hyvät kehittymismahdollisuudet ja työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa. Katso lisää työsuhde-eduista www.helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Harakka osastonhoitaja p. 09 310 46196 0505820486 sari.harakka@hel.fi