(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Haaga 1 kotihoitoon kotihoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 10.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on myös määräaikainen työsuhde vuoden 2020 loppuun saakka.

Haaga 1 lähipalvelualue sijaitsee vehreässä Pikku-Huopalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotihoidon asiakkaat asuvat 1,5km säteellä kotihoidon toimistolta Pikku-Huopalahden, Etelä-Haagan ja Niemenmäen alueella. Matkat voit taittaa kävellen, pyörällä tai autolla. Käytössämme on myös kaksi sähköpyörää.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, haasteellista ja itsenäistä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön sekä itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Kotihoidossa opit joka päivä jotain uutta. Päivittäiset työtehtäväsi pitää sisällään muun muassa sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaan hoitoa sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaan kohtaamista. Tiimimme on jaettu neljään pikkutiimiin, jota kutakin tiimiä luotsaa oma sh/th. Vastuuhoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa yhdessä sh/th:n ja lääkärin kanssa. Meillä saat työhösi tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen sekä tsemppiä tiimin muilta jäseniltä.

Työyhteisömme on positiivinen, avoin ja toimiva, pyrimme kuuntelemaan ja kunnioittamaan työtoveria. Meillä työskentelee 22 lähi- tai perushoitajaa, 5 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa, työnsuunnittelija ja kotihoidon ohjaaja. Meillä on myös oma fysioterapeutti, jonka kanssa kehitämme hoitotyötä kuntouttavaan suuntaan.

Haaga 1 kotihoidossa voit tehdä halutessasi Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja, jolloin työpäivät ovat 9 tunnin mittaisia ja vapaapäiviä on 8 päivää / 3 viikkoa. Työ 2-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin laajat työsuhde-edut, kuten koulutusmahdollisuudet, työssä kehittymisen, bussilippuedun ja turvallisen työsuhteen.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:
Kotihoidon kokemuksen, Pegasos- ja RAI -osaamisen.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. kotihoidon ohjaaja Maiju Rantala, p. 050 326 4331, maiju.rantala@hel.fi