(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta lähihoitajaa etelä-lännen toimistoon, joka sijaitsee Laakson sairaalan alueella.

Toimintamme käynnistyi 2.9.2019. Uuden yksikön ja toimintamallin käynnistäminen vaatii halua sitoutua toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, uudistumis-, oppimis- ja toteuttamiskykyä, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä ja joustavuutta sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa työtään ja tiimin toimintaa.

Työ edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, ratkaisukeskeistä ja aktiivista työtapaa, tiedonhankinta- ja viestintätaitoja, tietoteknistä osaamista sekä kykyä jakaa ja laajentaa omaa osaamista ja asiantuntijuutta asiakkaiden, työkavereiden ja yhteistyötahojen parhaaksi.

Työympäristönä on asiakkaan koti, jossa lähihoitajana toteutat kuntouttavaa hoitotyötä. Kuntouttavassa arviointiyksikössä työkavereinasi on sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä toiminta- ja fysioterapeutteja. Tiimissä toimii lähiesimies ja yksikköä johtaa päällikkö.

Yksikössä toimii kaksi toimistoa, toinen pohjoisen ja itäisen ja toinen eteläisen ja läntisen Helsingin alueella. Osa käynneistä tehdään tiimin autoilla, lisäksi käytössä ovat julkiset kulkuvälineet ja polkupyörät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30-22.00 vuoden jokaisena päivänä.

Toiminnan keskiössä on asiakas ja asiakkaan tarve. Ennen kuntouttavaa arviointijaksoa asiakas on yhdessä läheisten, lääkärin, hoitajan tai asiakasohjaajan kanssa huomioinut toimintakyvyn heikkenemisen ja kotona pärjäämisen haasteen tai asiakas on kotiutumassa sairaalasta eikä aiempaa kotihoidon palvelua ole. Tavoitteena jaksolla on löytää asiakkaan omia voimavaroja arkeen sekä selvittää, mitkä kotona asumista tukevat palvelut voisivat tukea asiakasta.

Työn aloitus 16.12. tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi aiemman kotihoidon kokemuksen, ajokortin ja ajotaidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Marianne Koivunen marianne.koivunen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi