(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Tehtävän kuvaus


Kustaankartanon uuden palvelutalo D:n ryhmäkodit Mansikkamaa ja Satumetsä etsivät työyhteisöönsä reipasta ja iloista lähihoitajaa. Etsimme joukkoomme juuri sinua, jonka sydän sykkii ikäihmisten hoitotyöhön ja sinulla on tahtoa olla mukana kehittämässä uuden palvelutalomme toimintaa.

Toimintamme käynnistyi 1.6.19. Palvelutalossamme on 3 ryhmäkotia, Mansikkamaa, Satumetsä ja Pilvilinna. Ryhmäkodeissa asuu yhteensä 45 asiakasta, 15 asiakasta/kerros. Arkemme on yhteisöllistä ja elämänmakuista niin iloineen kuin suruineen. Työtämme ohjaa vahvasti asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja toimijuuden tukeminen.

Lähihoitajana pääset toteuttamaan luovuuttasi asiakkaidemme arjessa. Työsi on merkityksellistä ja monipuolista. Ryhmäkodeissamme on käytössä vastuuhoitajamalli. Työssäsi pääset yhdessä asiakkaan, omaisten ja monialaisen tiimin kanssa suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan asiakkaiden hyvää ja laadukasta arkea sekä elämää ryhmäkodeissamme.

Tarjoamme sinulle tueksi loistavat, vahvan ammattitaidon omaavat kollegat. Työyhteisössämme toimii sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, vastaava sairaanhoitaja sekä osastonhoitaja.

Elämä täällä uudessa palvelutalossa on seikkailuja täynnä. Arvostamme heittäytymistä ja luovuutta työssämme. Meillä voit olla juuri oma itsesi, kunnioitamme erilaisia tapoja tehdä tätä arvokasta työtä asiakkaidemme parhaaksi.

Etsimme tiimiimme erityisesti kollegaa, joka tekee tätä työtä kanssamme sydämellä ja haluaa olla aidosti mukana kehittämässä ikäihmisten laadukasta arkea palvelutalossamme!

Työ on 3-vuorotyötä. Työ alkaa 1.10.19 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kokemuksen gerontologisesta hoitotyöstä
Lääkeluvat (Love)