(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa töihin iloiseen ja reippaaseen kotihoidon tiimiin tekemään monipuolista ja vastuullista hoitotyötä!

Viikki 1 kotihoidossa on avoimena kaksi lähihoitajan paikkaa, joista toinen vakituinen ja toinen hoitovapaan sijaisuus 31.7.2020 asti.

Lähipalvelualueeseemme kuuluu Pihlajisto, Viikki, Viikinranta ja Viikinmäki. Toimipisteemme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Pukinmäessä ja välimatkat asiakkaiden luokse sujuvat hyvin julkisilla/autolla tai vaikkapa sähköpyörällä!

Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin sairaanhoitajien kanssa omista vastuuasiakkaistasi, suunnittelet ja arvioit asiakkaidesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana.
Me vuorostamme tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi hyvän perehdytyksen, joustavat työajat ja hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Laita hakemukseksi tulemaan tai tarvittaessa soita ja kysy lisätietoja tehtävistä. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuprosessin aikana ja tehtävät täytetään heti kun sopivat hakijat löytyvät.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vakinaisessa tehtävässä ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


ajokortin, pyöräilymyönteisyyden, työkokemuksen kotihoidosta, Pegasos-järjestelmän hallinnan, joustavan ja positiivisen asenteen sekä kyvyn sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin.