(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Tehtävän kuvaus


Kivelän monipuolinen palvelukeskus ja eteläisen kotihoidon lähipalvelualueet sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Meillä on menneillään kaksivuotinen lähialuemallikokeilu, jossa monipuolisen palvelukeskuksen ja eteläisen kotihoitoyksikön lähipalvelualueet muodostavat kokonaisuuden, jonka sisällä tuotamme palvelut yhteisille asiakkaille yhteisenä työnä. Tavoitteenamme on luoda joustavat, asiakkaan tarpeiden mukaiset palvelukokonaisuudet sekä tehdä yhteinen työ sujuvaksi tavoitellen hyvää asiakas- ja henkilöstökokemusta.

Oletko monipuolisista tehtävistä kiinnostunut hoitotyön ammattilainen? Haemme Kivelän osastolle 12 kahta lähihoitajaa sijaisuuteen. Osastollamme asuu 20 moni- ja muistisairasta ikäihmistä.

Työskentelet moniammatillisessa työyhteisössä tukien ja mahdollistaen asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja arjen elämänhallintaa ympärivuorokautisessa hoidossa.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja rohkeutta heittäytyä. Luemme eduksi psykogeriatrisen osaamisen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Olethan yhteydessä meihin, niin kerromme mielellämme lisää!

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2119,16 e/kk