(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme 2 lähihoitajaa tuettuun asumiseen 29.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rudolfin asuntoryhmän yhteyteen valmistuva Borgströminmäki on uusi Setlementtiasunnot Oy:n 108 asunnon vuokratalo Kruunuvuorenrannassa, jossa on 20 asuntoa vammaispalvelun asiakkaille. Asiakkaat tarvitsevat tukea ja ohjausta erilaisissa asumiseen ja elämän hallintaan liittyvissä asioissa.
Talossa työskentelee myös yhteisökoordinaattori, joka aktivoi, innostaa ja tukee talon asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa.

Työntekijät auttavat asiakkaita tarpeen mukaan esim. arjen hallinnassa, terveydenhoidossa, asioinneissa, raha-asioissa, ruuan laitossa, kodinhoidossa, työhön ja opiskeluun liittyvissä asioissa sekä mielekkään vapaa-ajan toiminnan järjestämisessä.

Työssä korostuvat vuorovaikutus- ja ohjaustaidot sekä verkostotyö. Työntekijältä edellytetään ratkaisukeskeisyyttä, keskeneräisyyden ja paineen sietokykyä sekä kykyä kohdata haastavia tilanteita. Yhteistyö asiakkaiden omaisten ja muiden verkostojen kanssa on tärkeä osa työtä.

Tule kehittämään uutta toimintaa Borgströminmäkeen tuettuun asumiseen!

Saat kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta.
Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemuksen kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä.