Lähihoitaja (2) / Tähtiniemikoti Orivesi
Tampereen kaupunki, Orivesi, Tähtiniemikoti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Tampere - Orivesi yhteistoiminta-alueella sijaitseva Tähtiniemikoti tarjoaa vanhainkotihoitoa luonnonkauniissa maisemassa ja kiinteässä yhteistyössä kehittyvien palvelumuotojen kanssa.

Haemme lähihoitajaa Oriveden asumispalveluihin vakituiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toteuttaa laadukasta gerontologista hoitotyötä asukkaan omahoitajana. Työskentely on asukkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää asukassiirtoja ja nostoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa, LOVe) ja näyttöjen hyväksytty suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 29.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot