Lähihoitaja (2) / Pispan kotihoito
Tampereen kaupunki, Pispan kotihoito

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2022

Tule mukaan meidän tiimiin, tekemään Pispan alueen ikäihmisille parempaa arkea.
Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta (2) iloista ja yhteistyötaitoista lähihoitajaa Pispan kotihoitoon alkaen mahdollisimman pian. Asiakkaamme arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan.

Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva-ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa. Työ tehdään Pispan kotihoidon alueella. Kotihoidon työntekijältä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa.

Eduksi luetaan B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävien hoitamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Anna-Liisa Salonen, puh. 040 639 7030 ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 17.2.2022. Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Anna-Liisa Salonen, puh. 040 639 7030 ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot