(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Simonkylän vanhustenkeskus

Simontie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 22.02.2019 tai sopimuksen mukaan -

Etsimme ammattitaitoisia, aktiivisia ja iloisia hoitotyön osaajia lähihoitajien vakinaisiin toimiin Simonkylän vanhustenkeskukseen hoivakoti 2:lle. Hoivakotimme sijaitsee luonnon keskellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja on profiloitunut sairaalabakteerien kantajien kohorttiyksiköksi 22 asukkaalle.

Odotamme motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta oman ammattitaidon ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin ja läheisten kanssa.

Arvostamme asukkaan elämisen kirjoa ja tarjoamme asukkaillemme laadukkaan hoitotyön lisäksi heidän oman näköistä ja aktiivista arkea. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä, omahoitajamallin mukaisesti.

Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Tarjoamme erityisasumisessa ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Järjestämme palvelut sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakkaitamme ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaillemme merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:
• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi:

  • aikaisemman kokemuksen infektioyksikössä työskentelystä
  • voimassa olevan lääkeluvan
  • RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2134,09 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko (jaksotyö, 3-vuorotyö)

Yhteystiedot:
Auerkari Paula, asumispalvelujen esimies
Puh. 040 8248408
paula.auerkari@vantaa.fi

Pirjo Randelin
Puh. 0405795780
pirjo.randelin@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.