(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 20.12.2018
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 16:00
Myyrinkoti, Ruukkukuja 5 01600 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Työavain 2-749-18

Haemme Vantaalle vanhusten erityisasumiseen Myyrinkotiin vanhustyöstä innostuneita lähihoitajia kahteen vakinaiseen tehtävään. 

Olet tärkeä henkilö asukkaiden arjessa. Teet hoitotyötä täydellä sydämellä siten, että asukkaiden elämä on toiminnallista ja heidän omiin toiveisiinsa perustuvaa. 
Teemme yhteistyötä tiimin, omaisten ja vapaaehtoisten sekä kaikkien Myyrinkodin eri kotien kesken. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä omahoitajamallin mukaisesti. Omahoitajana vastaat omien asukkaiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti ja pääset käyttämään osaamistasi laajasti.

Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä. Odotamme positiivista otetta ja vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan.

Meillä huolehditaan perehdytyksestä, koulutuksesta ja henkilöstöllä on käytössä työaika-autonomia ja kaupungin henkilöstöedut. Lisäksi olemme ensimmäisiä siirtyjiä uuteen Apotti-asiakastietojärjestelmään. Mahdollistamme Apotti-koulutuksia työntekijöillemme. 

Erityisasumisessa olemme edelläkävijöitä sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä. Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta: 

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Kolmivuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).