(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 paikkaa)
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Hoivakoti Teponkartanossa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. Hoivakoti Teponkartano sijaitsee kauniilla alueella, Autionkosken läheisyydessä. Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone ja esteetön wc-/kylpyhuone. Lisäksi asukkaiden käytössä on avarat ruokailu- ja oleskelutilat, saunaosasto, viihtyisä ja tilava parveke ja turvallinen piha-alue. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan kaikissa päivittäisissä toimissa kuntouttavan työotteen avuin. Päiviä ei rytmitetä liian tiukoilla aikatauluilla, vaan eletään jokainen päivä siten, kuinka asukkaiden vointi sitä vaatii.

Haemme joukkoomme kahta reipasta LÄHIHOITAJAA tuntityöhön, yhtä vakituiseen työsuhteeseen ja yhtä määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 15.10.18-18.10.2019.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän hyvinvointiaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön, lämminhenkistä työotetta ja halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta asennetta työhön.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Carita Hiironen, p. 050 314 0542 tai carita.hiironen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 23.9.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.